Silicone pa'u fa'ameamea ose fa'agasologa o le gaosiga e fa'aaogaina e fau ai oloa pa'u silicone eseese.

O se fa'agasologa masani lea o le fa'agasologa o le pa'u silikoni: Fausiaina o se li'o: O le la'asaga muamua o le fa'atupuina lea o se fa'ailoga, o se fa'atusa le lelei o le mea e mana'omia. E mafai ona faia le limu mai mea eseese e pei o uʻamea, palasitika, poʻo le paʻu silicone. O le mamanu mamanu e tatau ona aofia uma faʻamatalaga talafeagai ma foliga o le oloa mulimuli.

lalagaina
pa'u silicone

Saunia o mea faʻapipiʻi: Silicone paʻu o se mea e lua-vaega e aofia ai se faʻavae faʻavae ma se vailaʻau faʻamalolo. O nei vaega e faʻafefiloi faʻatasi i vaega faʻapitoa e fatu ai se paluga tutusa.

 

 

Fa'aogaina o le sui fa'asao: Ina ia puipuia le pa'u silikoni mai le pipii i le limu, e fa'aoga se sui fa'amalolo i luga o le limu. E mafai ona avea lenei mea ma se pulumu, vai, poʻo se paʻu, lea e fai ai se paʻu manifinifi i le va o le limu ma le mea silicone.

 

Liligi pe tui le silikoni: O mea faʻafefiloi faʻafefiloi e sasaa pe tui i totonu o le lua. Ona tapunia lea o le limu pe faʻamautu, faʻamautinoa e leai se tafega e tupu i le faagasologa o le faʻailoga.

 

Fa'amālōlōina: O le pa'u silikoni ose mea fa'amālōlōina, o lona uiga o lo'o i ai se fa'alavelave fa'ama'i e suia mai le vai po'o le viscous tulaga i se tulaga malo. E mafai ona faatelevaveina le faiga o le fofo e ala i le faʻaogaina o le vevela, faʻaaogaina o se ogaumu vulcanization, poʻo le tuʻuina atu e faʻamalolo i le vevela o le potu, e faʻatatau i le ituaiga faʻapitoa ole silicone o loʻo faʻaaogaina. Fa'ailoaina o le oloa: A mae'a fa'amalolo atoatoa ma fa'amausali le silicone, e mafai ona tatala pe vavae'ese le limu e aveese ai le oloa fa'ameamea. E fesoasoani le sui fa'asa'oloto i le fa'afaigofieina o le fa'apalapala ma puipuia so'o se fa'aleagaina o le oloa mulimuli.

 

Fa'ato'a fa'agasologa: A mae'a ona fa'apalapala le pa'u silicone, so'o se mea e sili atu, moli, po'o le le atoatoa e mafai ona teuteu pe aveese. O nisi fa'auma fa'auma e ono mana'omia e fa'atatau i mana'oga fa'apitoa o le oloa. E taua le maitauina o se vaaiga lautele lea o le faʻagasologa o le paʻu silicone.

 

Fa'alagolago i le lavelave o le oloa, e ono a'afia ai ni suiga fa'apitoa po'o ni laasaga fa'aopoopo


Taimi meli: Au-01-2023