O le malosi fou e faʻateleina ma sili atu ona taua, aemaise lava le eletise, ma o le saogalemu o se vaega taua o le teuina

 

I le televave o le lalolagi o le teuina o le malosi, lea e sili ona maualuga le lelei, o le filifiliga o mea faʻapipiʻi e taua tele le sao i le faʻamalieina o le faʻaogaina o masini e teu ai le malosi (BESS). O se tasi o mea e tu i fafo i lenei vaega o le silicone foam, e ofoina atu se seti tulaga ese o meatotino e avea ai ma se vaifofo faʻamalosi mo le faʻafefe vevela.

la-la-7857576_640
QQ截图20230803153639
JWT silicone foam 2

O aoga ole Silicone Foam ile BESS Thermal Insulation:

Malosiaga Fa'avevela:

Silicone foam e sili ona lelei i le tuʻuina atu lelei o le faʻamalama vevela. O le maualalo o le fa'auluina o le vevela e fesoasoani i le fa'aitiitia o le vevela o le vevela, fa'amautinoaina o sela maa i totonu o le masini e teu ai le malosi e fa'atumauina ai le vevela sili ona lelei.

Fetuutu'una'i ma Fa'atonu:

O se tasi o tulaga iloga o le foam silicone o lona fetuutuunai. I le tulaga o le BESS, o vaega maa atonu e lavelave foliga ma lapopoa, silicone foam e mafai ona ogatasi i luga ole laiga, fausia ai se pa puipui puipui.

Tete'e o le vevela:

E masani ona galue le BESS i tulaga eseese o le vevela. Ole malosi ole silikoni foam i le maualuga ma le maualalo o le vevela e mautinoa ai e tumau le aoga i le tele o fa'aaliga o le siosiomaga.

Susū Tetee:

O le susu e mafai ona afaina ai le faʻatinoga ma le umi o le faʻaogaina o masini. O le susū fa'asusu a le Silicone foam e fa'aopoopoina ai se isi vaega o le puipuiga, puipuia mai fa'alavelave fa'aleagaina e mafua mai i mea tau si'osi'omaga.

 

Malosi ma le Umi:


Silicone foam o loʻo faʻaalia le tumau, ma avea ai ma filifiliga faʻalagolago mo faʻaoga umi. O lona tetee atu i le ofuina ma le masaesae e mautinoa ai o loʻo tumau pea le aoga o le faʻaogaina o le insulation i le olaga atoa o le masini e teu ai le malosi.

2023-06-30-1151040

JWT pa'u silicone foam laina gaosiga

Ua ofoina mai e le JWT Rubber le foam silikoni fa'apitoa mo BESS, fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i matou ma maua lau foam silicone: www.jwtrubber.com

Email: oem-team@jwtrubber.com


Taimi meli: Feb-01-2024