I le gaosiga o oloa gaosi ma le faagasologa o le gaosiga o loʻo i ai tulaga faʻafitauli eseese eseese, faʻaopoopo i mea leaga i le faʻaopoopoga i oloa silikoni faʻapipiʻi pipii tulaga o le aʻafiaga autu i le gaosiga lelei ma le lelei o mataupu autu na faʻamatalaina muamua mafuaaga autu o le pipii. limu ma le fofo, ona mo le loloto o togafitiga, o a auala e tatau ona faia?

I le tulaga faʻapitoa e masani lava ona faʻaleleia atili le faʻaleleia ma le gaosiga o oloa gaosi oloa e faʻapipiʻi le masini e taumafai e faʻaleleia le faʻamalologa, ma i le teori o le matafaioi o meafaitino, silica gel paʻu eseese e mafai ona maua ai le faʻamalologa eseʻese, ona o mea faʻapitoa eseese. gaosi silicone e eseese auala e faʻafefiloi ai, e fai ai le faʻatinoga o oloa faʻataʻitaʻiga e ese, ona nono mai lea o vailaʻau tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga e mautinoa lava e maua ai ni taunuuga sili atu.E fa'afefea la ona fa'aoga le sa'o fa'asa'oloto?

So'o fa'asa'oloto masani
O lenei auala e masani lava i le faiga o le faʻaogaina o oloa silikoni pe a maeʻa le faʻafefeteina mai le faʻafefeteina ma se faʻafefe vai e sausau i totonu o le eleele, ina ia maseesee le eleele, o le gaosiga o oloa o le a faia se sao lelei, e masani lava o se ituaiga o faʻaoga faʻaoga faʻaaogaina i luga o ni mea vaivai se lua, ina ia mafai ai e le oloa ma le faʻafefeteina ma se vaega patino o le vavae ese, ina ia faigofie ona vavae ese!O le auala autu o le gaosiga o loʻo faia i fafo, o le gaosiga o le gaosiga e leai se aʻafiaga i le oloa!

Fa'amama fa'alotoifale
Tu'u i totonu ma fafo galuega tauave sui sooupu e tutusa, o le matafaioi o le eseese e faapea ua faaopoopo i le paʻu silicone oloa tuufaatasia paʻu i se ituaiga o additives, i le faafefiloi o mea mata silicone faaopoopo i le mea, ina ia le sui sooupu i totonu. O le faʻaogaina i totonu o le oloa e faʻaitiitia ai le pipii o le gaʻo, ma o lenei gaioiga e ono mafua ai se aʻafiaga le talafeagai i luga o le oloa i le maeʻa o le faagasologa, ona o le tuʻuina atu i totonu ma o loʻo i ai i le suauʻu silikoni maualuga maualuga mo se taimi umi i se siosiomaga vevela. atonu O le tulaga o le pa'epa'e, o le oloa e faigofie ona pa'u le suau'u ma le manogi, ae e fa'alagolago lava i le auala e te pulea ai, aua e fa'aopoopoina e tusa ai ma le pasene o mataupu, e masani lava e le mafai ona sili atu i le 3%, o lea fa'aopoopoina ai se mana'oga talafeagai. ia aoga mo le gaosiga lelei, faʻaopoopo le le talafeagai o le a mafua ai aʻafiaga leaga!


Taimi meli: Sep-22-2022