O lenei tusiga e te iloa atili ai e uiga i meaʻai-grade silicone oloa

 

O le auala lanumeamata o le puipuiga o le siosiomaga o se manatu autu o le faiga faavae a lo tatou atunuu e fautuaina le tuufaatasia ma le atinae o manaoga faapisinisi, o le mea lea, o le atinae lanu meamata ma le filemu ua avea ma auala autu o lo tatou atinae lautele i le lumanai, ma o le atinae e faavae i luga o alamanuia, alamanuia, faatoaga ma isi alamanuia e faalauiloa i lenei itu, o lea i le alamanuia lanu meamata, o le puipuiga o le siosiomaga oloa silicone ua avea ma se tasi o tatou auala atinae lanu meamata.

 

Faatoaga o loʻo i ai le vaomatua, o loʻo i ai i le alamanuia le puipuiga o le siosiomaga, o loʻo i ai i le alamanuia malamalama le alamanuia, o loʻo i ai le silikoni le olaga, e le o se mea sese, i le taimi nei i le olaga o loʻo faʻateleina oloa i aso uma ma mea faigaluega fesoasoani e suia i mea silikoni, o lea o mea sili mo le faʻaaogaina i aso uma. o loʻo taʻutaʻua pea i tagata o se oloa, e pei ona masani ona tatou faʻaaogaina sapalai o tina ma pepe, o - oloa vave lafoina ma pepe ma tamaiti laiti, ae o lea ua i ai i pisinisi uma le le lelei ma le lelei o oloa, pe faʻafefea ona iloa pe a lelei oloa silicone. pe leai?

 

O le faʻaaogaina o le puipuiga o le siosiomaga, e leai se mea oona o le faailoga lea o oloa silicone, ma o lenei faailoga e ese ma le eseesega i le va o se faʻafitauli, o mea masani ma meaʻai meaʻai poʻo mea faafomaʻi, ma isi uiga, ma isi mea e aofia ai. siosiomaga mea e le oona, ma meaʻai vasega mea e mafai ona oʻo atu i le gutu ma e le mafua ai se afaina i oloa tino, tulaga faʻamaonia ma vaega e mafai ona ausia le suʻesuʻega, mo mea e manaʻomia i aso taʻitasi, tina ma pepe oloa e sili atu ona taatele.

 

O le eseesega i le va ma oloa pa'u silikoni masani o lo'o taoto i le tele o atoms silicon i meafaitino ma le vaega o vaega mole mole mole silicon organic.- o se silikoni masani eseese mole mole tikeri tikeri i le 400 mole male malepelepe, o le kesi vaega ma meaʻai kelu kelu e mafai ona oʻo atu i le 1000 mole mole malepelepe, o le fausaga eseese, le lelei o le oloa ma le faigata, ma faʻalautele le springback ma lagona e ese, e mafai foi ona iloa. o lona manogi, fausaga mautu, va'aia i le malamalama, tete'e a'a, e mitiia isi tulaga su'ega.

 

Ma fa'amasino pe o sapalai tamaiti silicone e aofia i mea'ai sili silicone mea'ai e tele of a'uThods mafai ona taumafai, tensile maufetuunaʻi e vaai pe oi ai 100% tutusa, pe afai o loo i ai se paʻepaʻe umi faalautelega o mea tutupu, e pei o le leai o se mea papaʻe e faamaonia ai mea e leai se faafitauli, e ala i le malosi malosi feusuaiga e mafai ona toe maua vave pe a uma ona fetaomi mo mo se taimi umi, lagona le lelei ma maua se malosi malosi, o se auala sili atu ona aoga A maeʻa ona faʻaloloa, vaʻai pe iai se mea faʻafefeteina.

 

 


Taimi meli: Tes-07-2021