O le suiga o le malosi extrusion, oloa maualalo maualalo o le a faasolosolo malie ona faaitiitia le malosi, maualuga maaa o le a faateleina, ma 5-10 tikeri o le eseesega o le ai ai suiga extrusion eseese.

O le suiga i le loimata tetee, o le maualuga o le maaa o le oloa tetee loimata o le a vaivai, aemaise lava i le saʻo Angle oloa e faigofie ona saeia, o le maualalo o le maaa o le loimata e sili atu, eseese maaa o le loimata e ese.

O le faʻamalosi faʻaopoopoga faifaipea e tau atu i le faʻaleagaina.O le mamafa fa'aopopoga faifaipea ose fa'ailoga taua fa'atonutonu opa'u siliconemeafaitino, lea ei ai se sootaga patino ma le maaa.

La'ei tete'e ma le vaivai suiga, eseese maaa o oloa i le ofuina tetee ma le vaivai e eseese aafiaga, lautelepa'u siliconemea ma le faateleina o le maaa crystallinity, tamo'e umi-i totonu o le a a'afia ai le vaivai fa'aitiitia le ofuina tete'e e le lava.

O le eseesega i le elasticity, elasticity o se tasi lea o elemene taua i mea silicone, o lona uiga o le maaa eseese o le meafaitino ei ai se aafiaga i luga o talosaga eseese taitasi o le oloa, ma o le maaa o le eseesega e tele tele e mafai ona taitai atu ai i le faaaogaina atoa. oloa, ma e oʻo lava e aʻafia ai soʻotaga taʻitasi uma!

E tele tagata fa'atau e le mafai ona fa'ailoa sa'o le fa'aogaina o le ma'a'a pe a fa'ataupa'u siliconeoloa.E leai ni manaʻoga mo le maaa o mea, ae o le filifiliga o le maaa opa'u siliconeo oloa e ono a'afia ai le fa'aogaina o le fa'aoga atoa


Taimi meli: Me-24-2022