O le faamau o se tasi o mea taua e tasi o mea faʻaoga o mea faʻaeletoroni, i le amataga80'sua faʻaaogaina i vaega eletise,faamau siliconee faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi pe motusia le taʻavale faʻatonutonu, o le pulea o le eletise eletise e laʻititi lava, e mafai ona maua ai le maualalo o le taimi nei ma faʻaaogaina i le tele o mea faʻaeletoroni faʻaeletonika ma sui o meafaigaluega eletise,

 faamau silicone

I aso muamua, o mea o faʻamau na masani ona faʻapipiʻiina e palasitika, ABS, PBT, POM ma isi mea.Faatasi ai ma le atinaʻeina ma le faʻaleleia o tekinolosi tau pisinisi,pa'u siliconena faasolosolo malie ona suia oloa mai le militeri i tagata lautele, ma o oloa faamau na faasolosolo malie ona talia e tagata faatau.I le avea ai ma se tasi o mea taua i totonu o le alamanuia faaeletonika, e masani ona faʻaaogaina i calculators, telefoni, meataalo faʻaeletonika ma masini aʻoaʻoina ki silicone, ki numera eletise.

 

I le amataga o le 90s ma le atinaʻeina o le alualu i luma o tekinolosi tau pisinisi ma ua amata ona tulaʻi mai le au gaosi oloa, faia le tele o faʻamau silicone e faʻagasolo ai suʻesuʻega suʻesuʻega, mai le amataga o le saito uliuli e faʻafefeteina e faʻafefe ai le vaitusi conductive, mai le amataga o le lolomi monochrome faasolosolo malie. atiaʻe e faʻatumu ai le suauʻu faagasologa, mai le monochrome i le tele o lanu faʻataʻitaʻiga lona lua, faʻaleleia le atinaʻeina o le gaosiga o oloa silikoni na amata faʻasolosolo malie, o lea e sili atu ma sili atu.faamau pa'u siliconefa'agaioia falega'o i tama'i a'oa'oga, la'ititi la'ititi e faasolosolo malie ona fa'atupuina fa'atasi fa'atasi.

 

Ma o faʻamau silikoni e oʻo mai i le taimi nei e mafai ona maua le lelei o le faʻaogaina o le aoga autu o loʻo taoto i le maketi o meafaitino e sili atu ona mataʻina, suo faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo faʻafaigofie, o le tau maketi na amata faʻasolosolo malie, ma e sili atu le lelei, o mea faʻapipiʻi silikoni. i le maualuga ma le maualalo o le vevela e lelei, e le faigofie i soʻo se mea, leai se afi mumu, ma isi, ma e le oona ma le tofo, o mea e vaivai tele, ma o le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata o lona autu moni, o lea e faʻaaogaina lautele i totonu. olaga.

 

I le faʻaopoopoga i meafaitino, o le ola galue o le faʻamau silicone e mataʻina foi, o le olaga masani e mafai ona oʻo atu i le tolu miliona taimi, o le mamafa o le mamafa e tusa ma le 40 i le 500 kalama, Faʻafesoʻotaʻi le tetee i lalo ifo o le 150 ohms, numera elastic mea silicone. e le itiiti ifo i le 1.8 miliona taimi, o le mea moni, o manaʻoga o suʻega faʻamaumauga o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma faʻamau faʻamaufaʻailoga silikoni e filifili ai, mo le filifiliga o suʻega faʻataʻitaʻiga o mea silicone ma le tetee o le vaitusi o loʻo i ai se faʻamaopoopo faʻapitoa, ma e mafai ona faʻaaogaina. fa'amalie atoatoa i le fa'aogaina masani o le tele o oloa fa'aeletoroni i le fa'ai'uga o le ola.

 


Taimi meli: Apr-08-2022