Aisea ua fa'ateleina ai le tau o le silicone?Ua e mauaina tala fou?

Talu mai le 2021, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga o le maketi silikoni i le lalolagi, faʻapipiʻi i luga o le faʻaitiitia ma le faʻamutaina o le gafatia i fafo.A'o fa'atonutonuina le fa'ama'i fou, o lo'o fa'atupula'ia atili le mana'oga o maketi i totonu o le atunu'u, fa'atupula'ia atili le fa'atonuga o atina'e silikoni, fa'aauau pea le maualalo o oloa gaosi oloa gaosi oloa i totonu o le atunu'u, aemaise lava i le afa lona lua o le fa'atosinaga fou o le monomer i totonu o le atunu'u, e le sili atu i le fa'amoemoeina ", o le DMC talu ai nei. faʻalavelave tuʻuina atu, tuʻufaʻatasia ma le gaosiga o le silicone monomer siʻitia tau o meafaitino, O le tau maketi o le DMC o loʻo faʻaauau pea ona paʻu maualuga fou, ma o le faʻaauau pea o le siʻitia o tau o meafaitino ua aumaia ai le mamafa tele i pisinisi i lalo ifo o le silicone, lea na mafua ai se aafiaga ogaoga. i luga o le soifua maloloina atinae o alamanuia.. JWT na faasilasilaina le fetuunaiga o tau ia tatou tagata faatau, e pei o le tau o le gaosiga okipads siliconetula'i vave i lalo o lenei uunaiga e le'i tupu muamua.

E le gata i lea, to loʻo faʻateleina le tau o le silicone, e tele lava ina fesoʻotaʻi ma le faiga faʻavae "pule lua o le taumafaina malosi". Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o malosiaga faʻapitoa ma faʻatapulaʻaina o gaosiga i le tele o nofoaga, o le gaosiga o le silicone alamanuia ua matua aʻafia ai.E tutusa ma le JWT, o le matou gaosiga gafatia okipads siliconeo le a matua fa'aitiitia nai lo tulaga masani.

O to ia toe fetuutuunai tau sau mai leoganic silikoniemaketi: Ina ua uma le Mid-Autumn Festival, silicon metal rose 20,000RMBi totonu2 aso.Ia Sept.24th, 421# silikoni vasega kemisieua maualuga le uamea i le 65500RMB/ton, faatasi ai ma se siitaga faalemasina e sili atu i le 127%.Faʻavae i luga o le lagolago malosi o le faʻaiʻuga o mea mataʻutia, na oso faʻaauau foi le DMC.Ia Sept.26th, le upusii lata mai oagaosimeamai ShandongItumaloe 63300RMB/ton, lea na siitia i le 20,000RMB/tone i na o le 4 aso faigaluega pe a uma le tausamiga.E ui o isi fale gaosi monomer autu na taʻua i le Aso Faraile, DMC sii mai 60000-60500RMB/ton, lea na faʻatapulaʻaina e maua ai poloaiga i totonu o le itula e tasi, ona tapunia loa lea.E pei o Setema.26, DMC si'itia e sili atu i le 64% i le masina ma e uiga i le 240% tausaga-i-tausaga.O le tau o le ssuauu ilicone, pa'u silicone synchronouslytula'i.


Taimi meli: Sep-30-2021